Velrenommeret leverandør og plastgrossist af plast halvfabrikata -
Plastprodukter i høj kvalitet
 
 
I de mere end 20 år Nordisk Plast har været en del af plastgrossist markedet i Danmark, har vi opnået en solid position på det nordiske marked. Nordisk Plast står i dag som en yderst velkonsolideret og velrenommeret leverandør af plasthalvfabrikata. Vi arbejder efter et koncept om at flytte de varer, som efterspørges tættere på kunden. Vores meget brede sortiment, som altid tilpasses kundens behov og ønsker, omfatter udelukkende 1. klasses produkter. Når vi vælger leverandører, sker det udelukkende efter kvalitet og service. Alle leverandører til Nordisk Plast er velkendte og nogle af verdens største og naturligvis alle certificeret i henhold til de højeste europæiske standarder. Nordisk Plast indgår i dag i thyssenkrupp Plastics, der består af 10 selskaber i Europa, og er en del af den store thyssenkrupp koncern, som opererer i hele verden. Vi betragter os selv, som en lille fleksibel motorbåd i en stor magtfuld koncern. Det har været vigtigt fra start, at Nordisk Plast skulle agere selvstændigt og fortsætte den positive udvikling på det danske marked.  

Nordisk Plast er udelukkende en ”ren grossist”- kun salg af plasthalvfabrikata, samt opskæring af plast med dag til dag levering. Service hos os er ikke kun et slagord, men består at flere dele: Et godt bredt sortiment, råd og vejledning, tilpasning af produkterne, kort leveringstid, hurtighed, fleksibilitet samt denne hjemmeside, som bringer hele vores leveringsprogram, priser, data og nyheder, hurtig og hele tiden 100 % opdateret frem til kunden.

Nordisk Plast er en virksomhed med en begrænset, men toptrimmet administration. Takket være en række dygtige håndplukkede medarbejdere er vi særdeles effektive, hvilket også er kendetegnende for den måde, hvorpå vores daglige arbejde foregår. Denne effektivitet har igen en afsmittende virkning på vore priser. For selv om vi leverer plastprodukter af meget høj kvalitet, kan vi altid tilbyde dem til yderst fornuftige priser.

Hos os sætter vi en ære i at løse opgaver !!


Vi benytter os af følgende nyhedsforums, hvor nyheder og spændende brancherelevante artikler lanceres:
 
Vi er medlem af brancheportalen Metal Supply, der er målrettet jern- og maskinindustrien i Danmark.
Vi er medlem af brancheportalen Wood Supply, der er målrettet træ- og møbelindustrien i Danmark.
Vi er medlem af brancheportalen Food Supply, der er målrettet fødevareindustrien i Danmark.
 
     
 
 

 
 
 
 
 
Dag til dag service af plastprodukter og opskæring af plast

Vi tilbyder dag til dag service. Halvfabrikata leveres fra 2 centrale lagre i Danmark – et i Midtjylland og ét på Sjælland. ALTID tæt på kunden.

Opskæring af plast tilbydes i markedets bedste kvalitet af plastplader, plastrundstænger og plastrør.

Plastplader: op til 4000 x 4000 mm i 120 mm tykkelse.
Plastrundstænger: op til ø 440 mm
Plastrør: op til ø 650 mm udvendig diameter

Vi tilbyder en standard tolerance på +/- 0,3 mm. Flere materialer i tolerancen +/- 0,2 mm. Og naturligvis rene og pæne emner.
 
Hos Nordisk Plast sætter vi en ære i, at være sparringspartner, med tilpassede emner direkte til kunden for videre forarbejdning. Vi tilbyder ikke bearbejdning af materialer - men leverer plast på fix-mål, klar til f.eks. fræsning, formning, polering eller limning. Der tilbydes pakning, mærkning og evt. lagerføring efter kundens anvisning.
 
Skulle du som kunde have behov for bearbejdede plastemner eller afskærmninger? Vi vil altid henvise til vores i forvejen gode samarbejdspartnere i branchen. Derved kan vi være behjælpelige med, at finde den helt rigtige leverandør til opgaven.
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
     
 
Miljøet spiller en rolle 
  
 
Vi har fra starten i Nordisk Plast gået meget op i miljøet. Logoet blev grønt for blandt andet at symbolisere vores intensioner med at drive en miljøvenlig virksomhed. Vi har været medlem af Verdens Naturfonden i alle år. Det er vores klare opfattelse, at Danmark ikke kan stå alene i kampen for verdens natur. Alligevel mener vi, at vi i Danmark har et ansvar og en mulighed for at gå forrest i udviklingen af et sundere miljø og en mindre forurenende industri.

Vi kan alle gøre en forskel... mange bække små - gør en stor å. Derfor forsøger vi i Nordisk Plast løbende, at optimere vores energiforbrug ved at investere i bedre anlæg. Det gælder både varme, lys og produktionsanlæg. Findes et produkt, som anvender mindre energi - skal dette anvendes frem for andre, der bruger mere energi. Dette er nøglen for nye investeringer i både varme, lyskilder, produktionsanlæg samt biler. Bygninger, vinduer og døre optimeres løbende efter de nyeste regler for isolering - ligesom vores domicil i Assentoft, opfylder de strengeste krav for energi rigtig byggeri.

Vi har i de sidste par år arbejdet på at optimere vores genbrug af plastmaterialer. I dag går størsteparten af vores plast affald til genbrug, i stedet for forbrænding. Plasten sorteres og genbruges til nye plastmaterialer.
I det hele taget er plast et meget miljøvenligt materiale. Der anvendes ofte mindre energi til at fremstille plast end f.eks. aluminium og lign. Plasten har en lang holdbarhed og kan i et stort omfang genbruges eller afbrændes med udnyttelse af den opsparede energi som findes i materialet.

Vi forhandler udelukkende produkter fra top producenter, der alle opfylder de strengeste europæiske miljøkrav.
Det samme gælder REACH - som skal sikre identifikation og fjernelse at skadelige kemikalier fra forskellige produktgrupper. Nordisk Plast har ikke selv en forpligtelse til registrere disse produkter - men vi har naturligvis sikret os, at samtlige produkter, forhandlet og lagerført af Nordisk Plast kan opfylde dette nye EU regulativ. Derfor skal alle vores leverandører tilsikre, at materialer leveret til Nordisk Plast, ikke konflikter med de nye retningslinjer i EU.