Markeds- og prisudviklingen

Kære kunde.

Vi har, efter at Ukraine krigen startede i februar, set en forstærket turbulens og kaos, hvilket også har haft en betydelig indflydelse på plastindustrien ligesom på andre industrier.

Vi må desværre konstatere fortsatte kraftige prisstigninger på plasthalvfabrikata, som implementeres med meget kort varsel samt en stor usikkerhed omkring den videre prisudvikling på råvarer, olie, logistik og energi. Vores leverandører forventer ekstreme prisstigninger, og situationen udvikler sig dag for dag, hvis ikke minut for minut.

Sammen med stigende priser fra vore leverandører suspenderes også de nuværende prislister fra vore leverandører og de meddeler at yderligere prisstigninger kan komme med kort varsel.

I skrivende stund er der ingen rapporter eller tegn på mangel på forsyninger på nær enkelte områder, som POM og PTFE.

I forlængelse af ovennævnte prisstigninger er vi sandsynligvis tvunget til at reagere med kort varsel og implementere prisstigninger i overensstemmelse hermed.

Vi vil naturligvis følge udviklingen meget tæt sammen med vort verdensomspændende leverandørnetværk, og vi vil gøre vores yderste for at minimere påvirkningen af vores fælles forretning.

Din kontaktperson hos Nordisk Plast er naturligvis klar til at støtte dig bedst muligt i forbindelse med de seneste udviklinger på markedet.

Med venlig hilsen

Nordisk Plast