Om Nordisk Plast

Velkommen

Velrenommeret leverandør af plasthalvfabrikata. Produkter i høj kvalitet

Vi ønsker ikke at gå på kompromis, hverken når det drejer sig om kvalitet, dag-til-dag levering eller et inderligt ønske om, at være Danmarks foretrukne samarbejdspartner, når der skal indkøbes plasthalvfabrikata.

I de mere end 25 år Nordisk Plast har været en del af plastgrossist markedet i Danmark, har vi opnået en solid position på det nordiske marked. Nordisk Plast står i dag som en yderst velkonsolideret og velrenommeret leverandør af plasthalvfabrikata. Vi arbejder efter et koncept om at flytte de varer, som efterspørges tættere på kunden. Vores meget brede lagerprogram, som altid tilpasses kundens behov og ønsker, omfatter udelukkende 1. klasses produkter. Når vi vælger leverandører, sker det udelukkende efter kvalitet og service. Alle leverandører til Nordisk Plast er velkendte og nogle af verdens største og naturligvis alle certificeret i henhold til de højeste europæiske standarder.

Nordisk Plast indgår i dag i thyssenkrupp Plastics, der består af 10 selskaber i Europa, og er en del af den store thyssenkrupp koncern, som opererer i hele verden. Vi betragter os selv, som en lille fleksibel motorbåd i en stor international koncern. Det har været vigtigt fra start, at Nordisk Plast skulle agere selvstændigt og fortsætte den positive udvikling på det danske marked.

Service hos os er ikke kun et slagord, men består af flere dele: Et bredt sortiment, råd og vejledning, skæring af produkter, kort leveringstid, fleksibilitet samt denne hjemmeside, som primært viser produktgrupper hurtigt og overskueligt.

Nordisk Plast er en virksomhed med en toptrimmet administration. Takket være en række dygtige håndplukkede medarbejdere er vi særdeles effektive, hvilket også er kendetegnet for den måde, hvorpå vores daglige arbejde foregår. Denne effektivitet har igen en afsmittende virkning på vores priser. For selv om vi leverer plastprodukter af meget høj kvalitet, kan vi altid tilbyde dem til yderst konkurrencedygtige priser.

Levering og skæring på mål

Vi tilbyder dag til dag service. ALTID tæt på kunden og klar til skæring på mål.

Hos Nordisk Plast sætter vi en ære i, at være sparringspartner, med tilpassede emner direkte til kunden for videre forarbejdning. Udover skæring tilbyder vi ikke andre typer bearbejdning, men leverer plast på fix-mål klar til f.eks. fræsning, formning, polering eller limning. Der tilbydes pakning, mærkning og evt. lagerføring efter kundens anvisning.

Opskæring af plast tilbydes i markedets bedste kvalitet af plader, stænger og rør. Vi tilbyder en standard tolerance på +/- 0,3 mm. Flere materialer i tolerancen +/- 0,2 mm. Rør og stænger +/- 1,0 mm. Og naturligvis rene og pæne emner.

Skulle du som kunde have behov for bearbejdede plastemner eller afskærmninger, så henvise vi gerne til vores i forvejen gode samarbejdspartnere i branchen. Derved kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige leverandør til opgaven.

Vores historie

Nordisk Plast milepæle

Nordisk Plast blev grundlagt af Erik Busk Jensen i 1995, og har siden da beskæftiget sig med plast.
Anvendt på den rigtige måde, så er plast på alle måder et miljørigtigt materiale.

2008

Nordisk Plast bliver
en del af thyssenkrupp
koncernen
 

2009

Nordisk Plast indvier
6.000 m2 nye lager-
og kontorfaciliteter

2020

Nordisk Plast kan fejre
25 år med salg af
plasthalvfabrikata

Nordisk Plast har opnået den højeste kredit rating

Vi er hos Nordisk Plast blevet tildelt en AAA-rating i kreditværdighed af Bisnode. Vurderingen viser, at Nordisk Plast har en sund økonomi og er derigennem en troværdig samarbejdspartner. AAA-rating betyder, at vi har den laveste risiko for betalingsstandsning, som skaber tryghed for samarbejdspartnere samt for eksisterende og nye kunder.

Bisnode beregner virksomheders kredit rating baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Beslutningsreglerne tager udgangspunkt i fire delbedømmelser som er grunddata, økonomi, ejerforhold og betalinger.

Her hos Nordisk Plast er vi stolte af vores AAA-rating.